ΠΕΤΑΛΙΕΡΕΣ - ΕΦΦΕ

Υπάρχουν 28 προϊόντα.
Εμφανίζονται 1 - 24 από 28 προϊόντα

ΦΙΛΤΡΑ:

Κατασκευαστής
 • MEDELI MAD 9 800mA
  MED-MAD9800

  Το MAD 900 είναι το ιδανικό τροφοδοτικό για πολλά ηλεκτρονικά όργανα.Ο νέος μετασχηματιστής εναλλαγής ισχύος είναι πολύ αποδοτικός στη χρήση εξαιτίας του κυκλώματος της σταθεροποίησης που έχει.Η σταθεροποίηση της τάσης είναι πολύ σημαντική και για τον ήχο των οργάνων σας.

  11,00 €
 • NUX ACD 006 A
  NUX-ACD006A

  Εξοικονομήστε τις μπαταρίες σας !! Το ACD-006A είναι το ιδανικό τροφοδοτικό για όλα τα πεντάλ NUX.Ο νέος μετασχηματιστής εναλλαγής ισχύος NUX ACD-006A είναι πολύ αποδοτικός στη χρήση πεντάλ κιθάρας.Η σταθεροποίηση της τάσης είναι πολύ σημαντική και για τον ήχο του πεντάλ.

  11,00 €
 • MEDELI MAD 12 1000mA
  MED-MAD121000

  Το MAD 12/1000 είναι το ιδανικό τροφοδοτικό για πολλά ηλεκτρονικά όργανα.Ο νέος μετασχηματιστής εναλλαγής ισχύος είναι πολύ αποδοτικός στη χρήση εξαιτίας του κυκλώματος της σταθεροποίησης που έχει.Η σταθεροποίηση της τάσης είναι πολύ σημαντική και για τον ήχο των οργάνων σας.

  13,50 €
 • MEDELI MAD 12 2000mA
  MED-MAD122000

  Το MAD 12/2000 είναι το ιδανικό τροφοδοτικό για πολλά ηλεκτρονικά όργανα.Ο νέος μετασχηματιστής εναλλαγής ισχύος είναι πολύ αποδοτικός στη χρήση εξαιτίας του κυκλώματος της σταθεροποίησης που έχει.Η σταθεροποίηση της τάσης είναι πολύ σημαντική και για τον ήχο των οργάνων σας.

  16,00 €
 • NUX NOD 2 pedal TUBE MAN MKII OVERDRIVE
  NUX-NOD2

  Πεντάλ overdrive TUBE MAN MKII OVERDRIVE.Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα τρανζίστορ FET, το οποίο έχει  δυνατότητες overdrive και distortion είναι μια καλύτερη προσέγγιση για να διατηρηθεί ο γνήσιος ήχος που παίρνετε από έναν πραγματικό ενισχυτή αναλογικού σηματος.

  45,00 €
 • NUX NDS 2 pedal BROWNIE DISTORTION
  NUX-NDS2

  Kλασικό πενταλ παραμόρφωσης BROWNIE DISTORTION.Ενα βρετανικό πεντάλ παραμόρφωσης; Δοκιμάστε το NUX Brownie! Οι Κλασσικοί Βρετανοί ηχοι της δεκαετίας του '70, συσκευασμένοι σε ένα μικρό pedal. 

  48,00 €
 • NUX NFB 2 pedal LACERATE FET BOOST
  NUX-NFB2

  Απλά απολαύστε το 1 απλό χειριστήριο ελέγχου, 2 επιλογές αύξησης και 2 λειτουργίες bypass.Clean Boost Crank Boost .Τα περισσότερα  πεντάλ αποδίδουν μόνο το μέγιστο +20dB, αλλά το Lacerate`s Crank σάς δίνει μια επιβλητική + 35dB

  49,00 €
 • NUX NCP 2 pedal SCULPTURE compressor
  NUX-NCP2

  Το πεντάλ NUX Sculpture Compressor προσφέρει σταθερό επίπεδο εξόδου έντασης και βελτιώνει τα σήματα στην πάνω και κάτω άκρη. Διαθέτει 2 λειτουργίες κλιπ, απλώς μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ «Λειτουργίας καθαρού» και «Λειτουργίας κλιπ» κρατώντας το διακόπτη για 1 δευτερόλεπτο.

  49,00 €
 • NUX NOD 3 pedal MORNING STAR OVERDRIVE
  NUX-NOD3

  Πεντάλ overdrive MORNING STAR.Το Morning Star φωτίζει όλες τις κλασσικές πτυχές ενός overdrive πατήστε / κρατήστε πατημένο το διακόπτη ποδιών για να ενεργοποιήσετε το κύκλωμα Shine που προσθέτει ένα εντελώς νέο επίπεδο φωτεινότητας τόνου.True Bypass 

  50,00 €
 • NUX NCH 1 Mini Core Series rotary pedal MONTEREY VIBE
  NUX-NCH1

  Το NUX Monterey Vibe, γεννήθηκε για να αναδημιουργήσει τον μεγάλο, αλλά πολύπλοκο, ψυχεδελικό ήχο ροκ κιθάρας της δεκαετίας του '60 και του '70. Διαθέτει όλες τις κλασικές επιλογές στυλ Uni-vibe: Chorus, Rotary-Speaker και Phaser pedal.Ποιό ήταν το αποτέλεσμα? Μια τέλεια μίμηση των πολύπλοκων φυσικών φαινομένων του αρχικού αναλογικού κυκλώματος.

  59,00 €
 • NUX NTU 2 pedal tuner HD PITCH
  NUX-NTU2

  NUX HD PITCH Mini Pedal Tuner ειναι κουρδισηιρι με πλήρη έγχρωμη οθόνη LED και γραφικά HD.Με 2 τροπους κουρδισματος  οπτικής λειτουργίας με βέλη 1 και της λειτουργίας Visual 2 Strobe.Ειναι True Bypass και Buffer Bypass.Ακομα εχει Ρυθμιστικό Ρελέ με 3 τυπικά σχέδια κυκλωμάτων buffer: OP-AMP, BJT και FET.

  60,00 €
 • NUX METCDLX pedal METAL CORE DELUXE
  NUX-METCDLX

  To Πεντάλ METAL CORE DELUXE εχει  2 high-gain tone και 2 great tones  Voice 1 με “scooped” metal distortion sound Voice 2 με Modern distortion sound with well-balanced EQ frequencies Ακομα εχει T-Lock Function για να προστατέψετε τις παραμέτρους σας.  Και Built-In Noise Gate 

  63,00 €
 • NUX NDD 2 pedal KONSEQUENT DELAY
  NUX-NDD2

  Το Konsequent Mini Pedal της NUX ειναι το εργαλέιο του Delay!Η εξαιρετική ψηφιακή καθυστέρηση είναι κάτι παραπάνω από την απλή επανάληψη του ήχου. Είναι μια δυναμική δημιουργία συνεχόμενου ήχου. . . Όταν οι μεγάλοι μηχανικοί ήχου αναμιγνύουν πολλές καθυστερήσεις σε ένα κομμάτι εγγραφής κιθάρας, υπάρχουν μερικές εγγενείς προκλήσεις που το NDD 2...

  66,00 €
 • NUX NRV 2 pedal OCEANIC REVERB
  NUX-NRV2

  NUX Oceanic, είναι ένα εφέ  reverb τόσο πλουσιο και βαθύ όσο το όνομά του!Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός του ξεπερνά τον ανταγωνισμό δίνοντάς σας ατελείωτες επιλογές παραμέτρων με ένα μόνο κουμπί.Σε επίπεδο στούντιο το καθιστά απαραίτητο στο οπλοστάσιο των εφέ.Οι απαιτητικοί κιθαρίστες θέλουν ένα βάθοςπου δεν πνίγει τον τόνο τους και το Oceanic σχεδιάστηκε...

  66,00 €
 • NUX NOD 1 pedal HORSEMAN
  NUX-NOD1

  Ένα από τα πιο περιζήτητα πεντάλ διπλού overdrive  που παράγονταν στα μέσα της δεκαετίας του '90 είναι τώρα σε ένα μοναδικό σχέδιο- πεντάλ - με μέγεθος τσέπης. Το NUX Horseman αποτίει φόρο τιμής στο θρυλικό πεντάλ Centaur. Υπάρχουν 3 κανάλια για τις κύριες ρυθμίσεις Το Gold Mode μιμείται τον κλασικό προκάτοχό του. το διαφανές πεντάλ Overdrive Gold Centaur...

  68,00 €
 • NUX MIGHTY PLUG Κιθαρας/Μπασσου
  nux-mightyplug

  ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΙΘΑΡΑ και ΜΠΑΣΣΟ με Impulse Response (IR) cabinet models

  68,00 € 74,00 € -6,00 €
 • NUX STB 4 PEDAL BOARD WITH BAG
  NUX-STB4

  H STB-4 είναι μία πολύ ανθεκτική με τσάντα μεταφοράς για πεντάλ. Μπορείτε να κολλήσετε τα πετάλια σας στο STB-4 και να κρύψετε τα καλώδια μέσα.

  69,00 €
 • NUX NSS 3 MINI STUDIO
  NUX-NSS3

  Το NUX Mini Studio φέρνει οκτώ διαφορετικές καμπίνες σε μέγεθος τσέπης.Φόρτωση του δικού σας αγαπημένου αρχείου IR και κάθε προεπιλογή είναι επίσης ένα σημείο μνήμης που μπορείτε να φορτώσετε τα αγαπημένα σας αρχεία υπερύθρων.Το μήκος δειγματοληψίας του Mini Studio είναι 1024, πράγμα που σημαίνει ότι θα έχετε ήχο υψηλής ανάλυσης με ισχυρό ήχο ηχείων.

  94,00 €
 • NUX PEDALBOARD NPBM
  NUX-NPBM

  Το Pedal board της NUX σε χρωματισμό μέλισσας όπως το ονομάζει και διαστάσεις 44,5 εκ(W) x24,3εκ(D)x9εκ(H),κατάλληλο για οποιοδήποτε πεταλι πολύ ανθεκτικό και φυσικά περιλαμβάνει θήκη μεταφοράς soft.

  97,00 €
 • NUX NDL 2 pedal JTC DRUM & LOOP
  NUX-NDL2

  Με το NUX JTC Drum & Loop Mini, μπορείτε να επιλέξετε από 11 ενσωματωμένους ρυθμούς τυμπάνων και να εγγράψετε έως και 6 λεπτά σε ποιότητα ήχου υψηλής ευκρίνειας 24 bit.

  98,00 €
 • NUX B 2 PLUS wireless system
  NUX-B2PLUS

  NUX B-2 είναι ένα ψηφιακό ασύρματο σύστημα σχεδιασμένο για μέγιστη συμβατότητα για πρόβες στο σπίτι ή το στούντιο. Το NUX B2 πέρασε αυστηρά τις δοκιμές για να επιτύχει την υψηλότερη σταθερότητα του σήματος και την ποιότητα της μετάδοσης ήχου. 

  114,00 €
 • NUX NAP 5 Preamp EFX and DI
  NUX-NAP5

  Το NUX Stageman Floor είναι ένας αναλογικός ακουστικός προενισχυτής με ψηφιακά εφέ και λειτουργία looper. Προενισχυτής που διαθέτει εξαιρετικά ευαίσθητο EQ τριών ζωνών.Εφέ υψηλής ποιότητας, εύκολος έλεγχος.Φίλτρο Notch -Ευέλικτη προενισχυτή-Εγγραφή, Jam.

  117,00 € 128,00 € -11,00 €
 • NUX NDR 5 ATLANTIC DELAY + REVERB
  NUX-NDR5

  Ειδική επιλογή 3 κλασικές καθυστερήσεις & 3 κλασικα Reverb. . . και προσθέσαμε ένα εφέ μπόνους "Shimmer" και "Freeze" που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια ονειρική λάμψη καταρράκτη ~ ιδιαίτερα εύχρηστη για εισαγωγές, διαλείμματα και τελειώματα. Και τώρα, λόγω της τελευταίας τεχνολογίας Core Image της NUX, η Verdugo Series προσφέρουν βελτίωση ήχου...

  120,00 € 149,00 € -29,00 €
 • NUX MG 300 Multi effect
  NUX-MG300

  Ένα πανίσχυρο πολυεφφέ κιθάρας και προσομοίωση ενισχυτών με drum machine και phrase looper.Αλλα το μεγαλύτερο προσόν είναι το μέγεθος του,η απεριόριστη δύναμη του και φυσικά η ρεαλιστικότητα στο modeling των ενισχυτών.Θα βρείτε ότι ζητάτε σε ένα πολυεφφέ!

  129,00 € 145,00 € -16,00 €
Αποδοχή

Στο Site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία στην πλοήγησή σας.