Τρόποι Αποστολής

Courier

Για παραγγελίες πάνω από 25 € δεν υπάρχει χρέωση αποστολής, για παραγγελίες από 25 € και κάτω η χρέωση είναι 3 € * Για παραγγελίες με βαριά προιόντα (μεγάλα ηχεία, πλήκτρα, σέτ τυμπάνων, πιάνα, κονσόλες, ηχεία PA κλπ) η χρέωση γίνεται κατόπιν συνεννόησης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Προτείνεται για βαριά και ογκώδη αντικείμενα να εκμεταλλευτείτε τις χρεώσεις των μεταφορικών εταιρειών. Στην περίπτωση αυτή δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή μέσω μεταφορικής. Η εξόφληση πραγματοποιείται με όλους τους άλλους τρόπους που διαθέτει η εταιρεία μας. Για πληροφορίες σχετικά με την παράδοση με μεταφορική εταιρία επικοινωνήστε με το λογιστήριο της  εταιρίας μας. Υπάρχει δυνατότητα παράδοσης  Σάββατο, Κυριακή και αργίες κατόπιν ειδικής συννενόησης Δίνεται δυνατότητα ασφάλισης των προϊόντων κατά την μεταφορά κατόπιν συνεννόησης.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε άμεσα ακόμα και εντός της ίδιας ημέρας (ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΟΔΗΓΟ). Η συνήθης διαδικασία παράδοσης είναι 24-48 ώρες. Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε συννενοήστε με το τμήμα πωλήσεων της Telesound για την ημερομηνία παράδοσης και αποστολής ή αλλαγής του με κάποιο παραπλήσιο προϊόν.


Αποδοχή

Στο Site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία στην πλοήγησή σας.