Προφίλ

TeleSound - Αφοι Ζαμπετάκη ΟΕ

H Εταιρεία μας “Telesound “ ΑΦΟΙ ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ Ο.Ε ,δραστηριοποιείται στον χώρο του εμπορείου Μουσικών Οργάνων και Ηχητικών Συστημάτων από το 1974.

Δημιουργήσαμε το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης το 1974 στο Γαλάτσι, με αγάπη για την μουσική και τους μουσικούς επαγγελματίες και ερασιτέχνες .Μέσα στα επόμενα χρόνια η εταιρεία αναπτύχθηκε ραγδαία και κατάφερε να αντιπροσωπεύει για Ελλάδα και Βουλγαρία αποκλειστικά μεγάλους οίκους του εξωτερικού όπως (SCHECTER-MAPEX-ROTOSOUND-HERCULES-RANDALL-RICHWOOD) και πολλά άλλα Μουσικά και Ηχητικά προϊόντα με πίστη πάντα στην ποιότητα και την καλύτερη τιμή.

Δίκτυο & Συνεργασίες

Αναπτύξαμε ένα Δίκτυο Αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα, με ανθρώπους που γνωρίζουν τη Μουσική Βιομηχανία και μπορούν να σας εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν στην καλύτερη επιλογή του μουσικού σας οργάνου η την εγκατάσταση του ηχητικού συστήματος σας. Την τελευταία 5ετία ξεκινήσαμε την συνεργασία με έναν από τους μεγαλύτερους Ευρωπαϊκούς Ομίλους ΤΜΑ Alliance σε συνεργασία με άλλες 25 ευρωπαϊκές χώρες και έδρα στην Ολλανδία.

Διαθέτουμε κεντρική αποθήκη 10.000 τετραγωνικά μέτρα, αντιπροσωπεύουμε πάνω από 200 μάρκες και σχεδόν 17.000 προϊόντα άμεσα διαθέσιμα.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Άψογη εξυπηρέτηση, ευγένεια, συνέπεια, αγάπη και γνώση για το αντικείμενο. Τι άλλο να ζητήσεις;

Dimitris Arabatzidis

Συνεπεια ποιοτητα και αξιοπιστια.Το σερβις τα σπαει.

Panos Kalompratsos

Εργαζόμαστε καθημερινά για το after sales και ενημερωνόμαστε με για όλα τα τελευταία προϊόντα πάνω στην Μουσική και τον Ήχο.

Πάντα με πίστη στο ρητό που κληρονομήσαμε δύο γενιές τώρα.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ!


Αποδοχή

Στο Site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία στην πλοήγησή σας.