ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΑ

Υπάρχουν 5 προϊόντα.
Εμφανίζονται 1 - 5 από 5 προϊόντα

ΦΙΛΤΡΑ:

Διαθεσιμότητα
Κατασκευαστής
 • HAYMAN HSF 5 Overtone Pad
  HAY-HSF5

  Pad σιλικόνης κατάλληλο για τύμπανα ώστε να κόβει την αντήχηση.Τοποθετείτε εύκολα πάνω στα τύμπανα και αφαιρείτε επίσης εύκολα.Έρχεται σε κουτί με 5 κομμάτια. 

  5,50 €
 • BOSTON ST 200 Θήκη για μπαγκέττες
  BOS-ST200

  Απλή και έξυπνα σχεδιασμένη θήκη για μπαγκέττες που μπορεί να στηριχθεί και πάνω στο floor tom.Ανθεκτική για εύκολη μεταφορά των μπαγκετών σας στα live!

  10,00 €
 • HAYMAN PP 60
  HAY-PP60

  Οκτάγωνο Practice Pad για Ντράμερ.Με εξαιρετική επιφάνεια απο καουτσούκ κατάλληλο για πολλές ώρες μελέτης δίνοντας το ανάλογο feedback στις μπαγκέττες σας.Σε τιμή προσιτή το απαραίτητο εργαλείο για μαθητές αλλα και επαγγελματίες ντράμερ που θέλουν να κάνουν προθέρμανση ή να μελετήσουν συγκεκριμένα patterns!Το μικρό μεγεθός του το κάνει την καλύτερη...

  17,00 €
 • HAYMAN PP 120 Practice pad
  HAY-PP120

  Οκτάγωνο Practice Pad για Ντράμερ.Με εξαιρετική επιφάνεια απο καουτσούκ κατάλληλο για πολλές ώρες μελέτης δίνοντας το ανάλογο feedback στις μπαγκέττες σας.Σε τιμή προσιτή το απαραίτητο εργαλείο για μαθητές αλλα και επαγγελματίες ντράμερ που θέλουν να κάνουν προθέρμανση ή να μελετήσουν συγκεκριμένα patterns!

  35,00 €
 • MAPEX POP 1000
  MAP-POP1000

  Practice pad για μπότα,πολύ χρήσιμο για προθέρμανση ή για πρακτική στο σπίτι Πολύ καλό λάστιχο για ιδανικό ήχο και επαναφορά σαν να παίζεις σε αληθινή μπότα. Μπορείς να διπλασιάσεις ακόμα την ταχύτητα σου χωρίς θόρυβο.

  63,00 €
Αποδοχή

Στο Site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία στην πλοήγησή σας.