ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΚΙΘΑΡΑΣ

Υπάρχουν 5 προϊόντα.
Εμφανίζονται 1 - 5 από 5 προϊόντα

ΦΙΛΤΡΑ:

Διαθεσιμότητα
Κατασκευαστής
 • BOSTON E 06.2 ΘΗΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ
  BOS-E06.2

  Θήκη μεταφοράς της BOSTON με επένδυση 6mm και μεγάλη μπροστινή τσέπη για να μπορείς να βάλεις ότι χρειάζεσαι απο βιβλία,καλώδια η οτι άλλο μπορείς να μεταφέρεις για το Live.Με 2 μεγάλες ζώνες για την πλάτη για εύκολη μεταφορά και αντοχή.Μεγάλο φερμουάρ υψηλής αντοχής.

  28,00 €
 • BOSTON E 10.2 ΘΗΚΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ
  BOS-E10.2

  Θήκη μεταφοράς της BOSTON με επένδυση 10mm και μεγάλη μπροστινή τσέπη για να μπορείς να βάλεις ότι χρειάζεσαι απο βιβλία,καλώδια η οτι άλλο μπορείς να μεταφέρεις για το Live.Με 2 μεγάλες ζώνες για την πλάτη για εύκολη μεταφορά και αντοχή.Μεγάλο φερμουάρ υψηλής αντοχής.

  34,00 €
 • BOSTON E 15 Θήκη Ηλεκτρικής
  BOS-E15

  Αυτές οι ανθεκτικές θήκες κιθάρας της Boston Musical Products προστατεύουν το όργανο σας όταν μεταφέρεται.Είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό νάιλον, έχουν επένδυση πάχους 15 mm, συμπαγή φερμουάρ και 2 μεγάλα διαμερίσματα αποθήκευσης για αξεσουάρ, tablet ή καλώδια.Οι 2 ιμάντες ώμου και η λαβή είναι επενδυμένες για περισσότερη άνεση και αντοχή στη φθορά.

  39,00 €
 • BOSTON E 25 Θήκη Ηλεκτρικής
  BOS-E25

  Αυτές οι ανθεκτικές θήκες κιθάρας της Boston Musical Products προστατεύουν το όργανο σας όταν μεταφέρεται.Είναι κατασκευασμένες από ανθεκτικό νάιλον, έχουν επένδυση πάχους 25 mm, συμπαγή φερμουάρ και 2 μεγάλα διαμερίσματα αποθήκευσης για αξεσουάρ, tablet ή καλώδια.Οι 2 ιμάντες ώμου και η λαβή είναι επενδυμένες για περισσότερη άνεση και αντοχή στη φθορά.

  53,00 €
 • BOSTON CEG 250 ΒΑΛΙΤΣΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ
  BOS-CEG250

  Η Boston CEG-250 είναι μια ανθεκτική, ελαφριά μαλακή θήκη με γέμιση από πολυεστερ επικαλυμμένη με ένα μαλακό ύφασμα. Κατάλληλη για ηλεκτρικές κιθάρες.Ο λαιμός και η γέφυρα προστατεύονται και ασφαλίζονται από τις εσοχές στην κορυφή. Στην κορυφή θα βρείτε ένα κουτί αξεσουάρ με χώρο για τη μουσική ή το tablet σας.

  59,00 €
Αποδοχή

Στο Site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία στην πλοήγησή σας.