Εμφάνιση Προϊόντων ανά Κατασκευαστή La Bella

Εμφανίζονται 1 - 8 από 8 προϊόντα
 • LA BELLA L 1 S
  LABE-L1S

  Το νέο μοντέλο Sweetone της Labella με πραγματικά γλυκό τόνο και σε πολύ προσιτή τιμή.Με καθαρά nylon πριμα και ασημένια μπάσσα.Δίνει λαμπερό ήχο στην κιθάρα σας και την κάνει να ακούγεται πιο δυνατά.

  8,50 €
 • LA BELLA L 427 Κλασσικής
  LABEL-L427

  Το 427 Pacesetter Elite® set έχει διαφανή πρίμα και μπάσσα απο silver-plated χαλκό στην περιέλιξη.Ένα σετ κλασσικής που εδώ και 50 χρόνια έχει δώσει τον καλύτερο ήχο στους κλασσικούς κιθαρίστες.Με τιμή πολυ καλή είναι πραγματικά το best seller της La Bella.

  10,00 €
 • LA BELLA L 850 Κλασσικής
  LABEL-L850

  Το σετ 850 της Labella έχει σχεδιαστεί για τα καλύτερα κλασσικά όργανα και περιλαμβάνει χρυσά πρίμα από νάιλον με μπάσα Golden Alloy.Για Ζεστό τόνο και ένταση.Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ με αμερικανικό σύρμα.Συσκευασμένο χρησιμοποιώντας τεχνολογία MAP (Συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας) για την αποφυγή αμαύρωσης και τη διασφάλιση της φρεσκάδας.

  11,00 €
 • LA BELLA L 850B Κλασσικής
  LABEL-L850B

  Το σετ 850B της Labella έχει σχεδιαστεί για τα καλύτερα κλασσικά όργανα και περιλαμβάνει μαύρα πρίμα από νάιλον με μπάσα Golden Alloy.Για Ζεστό τόνο και ένταση.Κατασκευασμένο στις ΗΠΑ με αμερικανικό σύρμα.Συσκευασμένο χρησιμοποιώντας τεχνολογία MAP (Συσκευασία τροποποιημένης ατμόσφαιρας) για την αποφυγή αμαύρωσης και τη διασφάλιση της φρεσκάδας.

  12,00 €
 • LA BELLA L 900 Κλασσικής
  LABEL-L900

  Το σετ 900 Golden Superior® περιέχει πρίμα από χρυσό νάιλον και στιλβωμένα μπάσσα από χρυσό κράμα. Ειδικά σχεδιασμένο για τον ερμηνευτή της συναυλίας, η λεία επιφάνεια στα μπάσα επιτρέπει στον παίκτη να αλλάζει θέσεις χωρίς θόρυβο ή τσίμπημα. Πολύ στιλβωμένα, αυτά τα μπάσα συνιστώνται τόσο για ηχογράφηση στούντιο όσο και για ζωντανές εμφανίσεις.

  12,50 €
 • LA BELLA L 2001MH Κλασσικής
  LABEL-L2001MH

  Οι χορδές Medium Hard Tension του 2001 είναι η συντριπτική επιλογή απο πολλούς διάσημους κιθαρίστες συναυλιών παγκοσμίως.Παρέχουν όλη τη δύναμη και τη διάτρηση που θα περίμενε κανείς από μια πολύ υψηλότερη ένταση.Είναι προϊόν πολυετούς έρευνας και ανάπτυξης. Κατά τη διάρκεια της διαμόρφωσης του, τα πρωτότυπα δοκιμάστηκαν παγκοσμίως από καλλιτέχνες και...

  13,00 €
 • LA BELLA VSA 1252 Ακουστικής 12-52
  LABE-VSA1252

  Καλώς ήλθατε στην επόμενη γενιά χορδών με παρατεταμένη διάρκεια ζωής. Οι χορδές La Bella Vapor Shield  δεν μοιάζουν με άλλες χορδές στην αγορά, επειδή η επιφάνεια της χορδής τροποποιείται κατά τη διαδικασία επεξεργασίας. Οι χορδές με επένδυση αποτελούν πλέον παρελθον.

  19,00 €
 • LA BELLA VSA 1152 Ακουστικής 11-52
  LABE-VSA1152

  Καλώς ήλθατε στην επόμενη γενιά χορδών με παρατεταμένη διάρκεια ζωής. Οι χορδές La Bella Vapor Shield  δεν μοιάζουν με άλλες χορδές στην αγορά, επειδή η επιφάνεια της χορδής τροποποιείται κατά τη διαδικασία επεξεργασίας. Οι χορδές με επένδυση αποτελούν πλέον παρελθον.

  19,00 €
Αποδοχή

Στο Site μας χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία στην πλοήγησή σας.